Naughty Hub: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

NaughtyHub is een leuke datingsite voor mannen en vrouwen die in contact willen komen met elkaar. Of je nou opzoek bent naar vriendschap, liefde, een online affaire, of zin hebt in een snelle flirt, dan ben je bij Hornyhub aan het juiste adres. Er zijn een groot aantal leden, met uiteenlopende interesses. Door de geavanceerde zoekfunctie is het gemakkelijk om met anderen leden met overeenkomende interesses in contact te komen. Doordat de profielen zo divers zijn is er voor iedereen wel een leuke match te vinden. Wat ook gelijk opvalt is dat veel gebruikers pikante foto’s hebben toegevoegd op hun profiel. Je weet dus gelijk wat je aan de haak slaat! Het aanmelden is gratis en eenvoudig, al heb je wel munten nodig om contact te leggen met andere leden.

9.7/10

Naughtyhub is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De registratie is gratis en zoals de meeste datingsites verloopt dit eenvoudig en snel. Nadat je jezelf hebt geregistreerd kun je gelijk aan de slag. De profielen zijn kort maar krachtig. Bovenaan het profiel kun je iemands foto’s bekijken, dit is uiteraard alleen mogelijk als diegene ervoor gekozen heeft om foto’s toe te voegen. Daaronder heb je de mogelijkheid om iets kort over jezelf te vertellen. Denk hierbij aan waarom je op Naughtyhub bent en waar je naar opzoek bent. Wat gelijk opvalt is de geavanceerde zoekfunctie. Je kunt heel specifiek opzoek gaan naar jouw juiste match. De zoekfunctie is opgedeeld in drie categorieën. In de eerste basis categorie kun je simpelweg opzoek gaan naar de leeftijd, het land en de stad van de gebruikers. Bij de tweede optie kun je zoeken naar nieuwe leden, leden die op dat moment online zijn, of leden die foto’s weergeven op hun profiel. De derde en laatste zoekfunctie is erg leuk! Hierbij heb je de mogelijkheid om op verschillende interesses te zoeken. De interesse lijst is erg groot en divers. Denk hierbij aan seksuele voorkeuren, standjes, of zelfs fysieke interesses. Heb je een leuk profiel gevonden dat jou wel aanspreekt, dan heb je verschillende manieren om dit te laten weten. Begin simpelweg te chatten, of geef de ander een duimpje, oftewel een “like”. Ook kun je ervoor kiezen om dat profiel op te slaan. Hier wordt de ander van op de hoogte gesteld doormiddel van een notificatie. Dit is een leuke subtiele manier om aandacht te trekken. Nog een leuke feature van Naughtyhub is de “speed date” optie. Hierbij kun je snel en willekeurig in contact komen met andere leden die deze optie ook gebruiken. Je kunt hierbij heel gemakkelijk en snel tussen meerdere profielen bladeren.

PRO
  • Vaak veel leden online
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Heeft een “speed date” feature
CONTRO
  • Je hebt munten nodig om in in de zoekresultaten terecht te komen

Inschrijven

Het inschrijven verloopt snel en eenvoudig. In slechts drie stappen kun je een account aanmaken en opzoek gaan naar leuk contact. Wat opvalt is dat je jezelf twee keer moet verifiëren om je inschrijving te voltooien. Je krijgt een verificatie link per email en je krijgt ook een code toegestuurd per sms. Zonder een verificatie code via je telefoon kun je geen munten kopen. De inschrijving is gratis, maar zonder de aankoop van munten heb je niet heel veel opties en mogelijkheden op Naughtyhub.

Nadat je de registratie hebt voltooid en je voor het eerst inlogt, zie je gelijk alle members die op dat moment online zijn. Naughtyhub raadt je aan om je profiel volledig in te vullen, want met een compleet profiel val je namelijk meer op! Dit is echter niet verplicht, je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven.

Veiligheid

Naughtyhub doet er alles om de privacy van al hun gebruikers te beschermen. Ze hebben een privacy beleid die je terug kunt vinden op de website. In aanvulling op de algemene voorwaarden, raden ze sterk aan om hun volledig privacybeleid te lezen. Wanneer je de website Naughtyhub bezoekt, stem je namelijk in met dat beleid. Denk hierbij aan het verzamelen, opslaan en het gebruiken van je persoonlijk gegevens.

Wanneer je jezelf registreert op Naughtyhub, wordt er gevraagd om een gebruikersnaam aan te maken. Dit is om je anonimiteit en veiligheid voor andere gebruikers te waarborgen. De persoonlijke informatie die Naughtyhub verzameld, blijft vertrouwelijk en wordt nooit openbaar gemaakt, of beschikbaar gesteld aan derden.

Hiernaast heb je je eigen privacy tot zekere mate ook zelf in de hand. Je kunt zelf aangeven welke email notificaties je wel of niet wilt ontvangen. Wanneer je ervoor kiest om de notificaties uit te zetten, dan ontvang je geen onverwachte berichten in je mailbox. Verder kies je er natuurlijk zelf voor wat je wel of niet weergeeft op je profiel. Ook is het fijn om te weten dat alle betalingen discreet worden verwerkt. Naughtyhub wordt niet op je bankafschriften vermeld.

Prijzen

Gebruikers kunnen zich gratis op de site registreren. Echter heb je wel munten nodig om gebruik te maken van de meeste services. Ook ben je zonder munten niet vindbaar via de zoekfunctie. De prijzen van de munten lopen uiteen van €9,- tot €199,- per aantal munten. Het voordeel van het kopen van een aantal munten is dat je nergens aan vast zit. Je hebt geen maandelijks of jaarlijks abonnement nodig om je in te schrijven.

Hierbij een prijsoverzicht van het aantal munten:

  • 200 munten - €9,-
  • 300 munten - €19,-
  • 900 munten - €49,-
  • 2000 munten - €99,-
  • 6000 munten - €199,-

Naughtyhub biedt verschillende betaalmethoden, dit is afhankelijk van het land waar je woont. Ze accepteren meest voorkomende betaalmethodes zoals, bankoverschrijvingen, prepaidkaarten, creditcards en andere lokale betalingsopties.

Gebruikers gemak

Naughtyhub is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. De website is makkelijk te navigeren en past zich goed aan op elk apparaat. Je kunt je eigen profiel makkelijk aanpassen en alle andere functies staan overal duidelijk aangegeven. Alles spreekt in principe voor zich en er staat geen onnodige poespas op de website.